Myggor no-no-no!

Myggbett som klias, små röda bett över hela kroppen... myggorna är värre än nånsin i år. Vi säger bara en sak: HATA MYGGOR! ´


Solen skiner, himlen är blå. Vad det är skönt att leva då!


Tänkte bara säga; FYFAN VAD SKÖNT DET ÄR MED SOL!!!

Ibland är det nästan värt med 5 månader regn och slusk om året, om man bara får lite sol på sommaren. Man ska njuta så länge det varar. Vafan, snart ändrar golfströmmen sin riktning och det bli kallt som i en liten sketen håla i Sverige.
Veckans hiss åt den efterlängtade solen!


Sommartider - Gyllene tider


Sommaren är kort - Tomas Ledin Sommaren i City - Angel 


Plusmenyn går fett bort

Då var det dags för andra tipset om hur man på ett enkelt sätt kan leva ett hälsosammare liv: skippa plusmenyn på McDonald's!

Vad väljer du på McDonald's - bara vanlig meny eller med plusmeny?


 
big no-no!

Skippa rulltrappan

Människan rör allt för lite på sig, vilket bidrar till en stor ökning bland överviktiga. Vad ska vi då göra för att minska detta? Här kommer första tipset: ta trappan istället för rulltrappan/hissen!

Vad väljer ni en vanlig dag på stan - rulltrappa eller vanlig trappa?big no-no!

Svettiga stadsbussar

Nu sitter jag hemma hos M som just nu står i duschen. Det behövdes kan jag säga efter att ha suttit i en proppfull överhettad buss. När man nu tänker på miljön och väljer kollektivtrafik istället för taxi, varför kan inte staten då åtminstånde ordna aircondition i bussar? Annars väljer vi hellre taxi nästa gång, men hur bra är det egentligen med koldioxidutsläppen på en skala 1-10?

Detta ser vi som ett i-landsproblem!Vad tycker ni? Hur är stadsbussarna där ni bor?

RSS 2.0